UPCOMING EVENTS

We arrange several open investor events with our covered companies each year. Please subscribe to get information about our upcoming Introduce events. 

Sign up >

Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Coverage

Nyheter på Introduce.se

11:21 / 21 oktober 2014 Article

Ny funktionalitet! 

Vi på Introduce.se är glada över att inför rapportperioden lansera nya aktiekursgrafer samt en utökad analysdel med grafer.

Aktiekursgrafer

Aktiekursgraferna finner ni under fliken "Aktien". Här finns det möjlighet att filtrera på olika händelser som nyheter och analyser. Man kan välja fasta eller ett specifikt tidsintervall, samt under grafen välja det tidsfönster som skall vara i fokus. De olika händelseikonerna är också klickbara så du som användare till exempel kan dirigera dig direkt till den nyhet som påverkade aktiepriset. 

 

Analysgrafer

De flesta av våra bolag kommer i framtiden att inkludera en sida med enbart grafer. Sidan bidrar till att ge investerare en bättre överblick av bolagets utveckling. Beroende på bolag så inkluderas upp till sex olika grafer, där i regel fyra fokuserar på resultaträkning, tillväxt och balansräkning. Nedan är ett exempel på Arcams två första grafer och hela analysen med samtliga sex grafer finner ni här