UPCOMING EVENTS

We arrange several open investor events with our covered companies each year. Please subscribe to get information about our upcoming Introduce events. 

Sign up >

Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Coverage

Kungsleden - Lunchpresentation 10/11

12:32 / 28 oktober 2014 Article

Kungsleden

Kungsleden

Kungsleden erbjuder attraktiva och ändamålsenliga lokaler till bra pris för kontor, industri och lager samt handel i Storstockholm, Storgöteborg, Mälardalen och sydvästra Sverige och ett antal tillväxtorter i övriga Sverige. Kungsledens nya strategi innebär att deras fastighetsbestånd just nu genomgår en stor förändring. De går från en fastighetsportfölj spridd över hela landet till att koncentrera beståndet på strategiskt prioriterade orter inom utvalda segment. Se filmen och hör VD Biljana Pehrsson, uthyraren Fredrik Lindén och förvaltaren Malin Evertsson berätta om Kungsledens nya strategi och hur de arbetar i Danderyd och Västerås.

  • VD Biljana Pehrsson
  • Måndagen den 10 november
  • Klockan 12:00-13:00
  • Remium, Kungsgatan 12-14

O.S.A senast dagen innan. Vid frågor kontakta Ida Sundström på telefon 08 - 454 32 00 eller via mail till info@remium.com. Antalet platser är begränsat och Remium ber intresserade att anmäla sitt intresse så snart som möjligt.