UPCOMING EVENTS

We arrange several open investor events with our covered companies each year. Please subscribe to get information about our upcoming Introduce events. 

Sign up >

Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Coverage

CTT Systems - Lunchpresentation 10/10

10:58 / 6 oktober 2014 Article

Remium arrangerar löpande bolagspresentationer med spännande mindre och medelstora företag. Bolagen presenterar sin verksamhet, den senaste finansiella utvecklingen och lämnar utrymme för frågor. I mån av plats erbjuder vi nu besökare på introduce.se att kostnadsfritt anmäla sig till dessa bolagspresentationer.

CTT Systems

Bolaget fokuserar på att åtgärda två fuktproblem som finns i dagens moderna flygplan - att eliminera den kondens som uppstår mellan ytterskal och kabin samt att höja luftfuktigheten inuti kabinen och därmed erbjuda en mer attraktiv miljö för passagerare och kabinpersonal.

  • VD Torbjörn Johansson
  • Fredagen den 10 oktober
  • Klockan 12:00-13:00
  • Remium, Kungsgatan 12-14

O.S.A senast dagen innan. Vid frågor kontakta Ida Sundström på telefon 08 - 454 32 00 eller via mail till info@remium.com. Antalet platser är begränsat och Remium ber intresserade att anmäla sitt intresse så snart som möjligt.