UPCOMING EVENTS

We arrange several open investor events with our covered companies each year. Please subscribe to get information about our upcoming Introduce events. 

Sign up >

Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Coverage

Boule Diagnostics - Afternoon Tea 5/11

16:11 / 23 oktober 2014 Article

Remium arrangerar löpande bolagspresentationer med spännande mindre och medelstora företag. Bolagen presenterar sin verksamhet, den senaste finansiella utvecklingen och lämnar utrymme för frågor. Välkommen att komma och lyssna!

 

Boule Diagnostics

Bolaget är verksamt inom hematologi vilket är en medicinsk gren som fokuserar på studier av blodet, blodsjukdomar och andra sjukdomar som kan diagnostiseras via blodanalys. Bolaget är en internationell koncern med dotterbolag i Sverige, USA och Kina.  Kärnverksamheten utgörs av avancerade system inom bloddiagnostik och innefattar såväl instrument som förbrukningsartiklar till dessa och systemen marknadsförs idag i över 100 länder.

Bolagets delårsrapport för det tredje kvartalet presenteras tidigare samma dag.

  • VD Ernst Westman
  • Onsdagen den 5 november
  • Klockan 14:30-15:30
  • Remium, Kungsgatan 12-14

O.S.A senast dagen innan. Vid frågor kontakta Ida Sundström på telefon 08 - 454 32 00 eller via mail till info@remium.com. Antalet platser är begränsat och Remium ber intresserade att anmäla sitt intresse så snart som möjligt.