UPCOMING EVENTS

We arrange several open investor events with our covered companies each year. Please subscribe to get information about our upcoming Introduce events. 

Sign up >

Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Coverage

Mindmancer - Afternoon Tea 26/9

15:00 / 23 september 2013 Article

Remium arrangerar löpande presentationer med spännande mindre och medelstora företag. Under presentationen presenterar bolagen sin verksamhet, den senaste finansiella utvecklingen och lämnar utrymme för frågor. I mån av plats erbjuder vi nu besökare på introduce.se att anmäla sig till dessa presentationer kostnadsfritt.

Mindmancer

Mindmancer är ett snabbväxande säkerhetsbolag som utvecklar och säljer kompletta intelligenta kamerabevakningslösningar. Bolaget genomför för tillfället en ägarspridning och avser listas på Nasdaq OMX First North, läs mer här.

  • VD Johnny Berlic
  • Torsdag 26:e September
  • Klockan 15:00-16:00
  • Remium, Kungsgatan 12-14

O.S.A senast dagen innan till Ida Sundström på telefon 08 - 454 32 00 eller via mail till info@remium.com. Antalet platser är begränsat och Remium ber intresserade att anmäla sitt intresse så snart som möjligt.

om_bolaget