UPCOMING EVENTS

We arrange several open investor events with our covered companies each year. Please subscribe to get information about our upcoming Introduce events. 

Sign up >

Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Coverage

IT-relaterade småbolag med lönsam tillväxt 2013e

10:23 / 25 september 2013 Article

Nyckeltal_fokusbild_pushVarje vecka publicerar vi med hjälp av Nyckeltalskompassen listningar av intressanta nyckeltal för bolagen på introduce.se. Samtliga nyckeltal baseras på prognoser som uppdateras kvartalsvis och är framtagna av analytiker på Remium Nordic AB.

Denna vecka har vi specifikt screenat fram IT-relaterade småbolag som förväntas uppvisa en positiv rörelsemarginal om minst 5,3% med en tillväxt om minst 0,3% enligt Remiums prognoser för 2013. Vill du ha fler nyckeltal, räkna ut dina egna eller få en förklaring till varför prognosen ser ut som den gör så är det bara att klicka dig in på Nyckeltalskompassen och/eller det bolag du är intresserad av. Kursdatan är fördröjd 15 minuter.

2013-09-25_teknikrelaterade_småbolag__tillväxt_lönsamhet_2013e