UPCOMING EVENTS

We arrange several open investor events with our covered companies each year. Please subscribe to get information about our upcoming Introduce events. 

Sign up >

Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Coverage

Småbolag med EV/EBIT under 11 samt hög avkastning på EK

10:25 / 7 augusti 2013 Article

Nyckeltal_fokusbild_pushVarje vecka publicerar vi med hjälp av Nyckeltalskompassen listningar av intressanta nyckeltal för bolagen på introduce.se. Samtliga nyckeltal baseras på prognoser som uppdateras kvartalsvis och är framtagna av analytiker på Remium AB.

Denna vecka har vi screenat fram småbolag med en avkastning på eget kapital som överstiger 14,0 %, samtidigt som de värderas till ett EV/EBIT under 11,1 enligt Remiums prognoser för 2013. Vill du ha fler nyckeltal, räkna ut dina egna eller få en förklaring till varför prognosen ser ut som den gör så är det bara att klicka dig in på Nyckeltalskompassen och/eller det bolag du är intresserad av. Kursdatan är fördröjd 15 minuter.

2013-08-07_småbolag_EV_EBIT_hög avkastning_EK_2013e