UPCOMING EVENTS

We arrange several open investor events with our covered companies each year. Please subscribe to get information about our upcoming Introduce events. 

Sign up >

Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Coverage

Nytt bolag på Introduce - Enzymatica

13:25 / 23 april 2013 Article

Enzymatica är ett produktions- och utvecklingsbolag inom life science. Forskare på Island upptäckte under 1970-talet ett köldanpassat enzym (trypsin) i nordatlantisk torsk. Enzymet visade sig vara mycket effektivt på att motverka smittsamma mikroorganismer såsom virus, bakterier och svamp samt främja sårläkningsprocesser. Forskarna patenterade enzymet vid namn Penzyme® i det isländska bolaget Zymetech. Sedan starten 2007 har Enzymatica haft en tät relation med Zymetech med en klar målsättning om att utveckla enzymbaserade produkter inom hälsa och välbefinnande. Under 2007 tecknades ett mycket fördelaktigt avtal mellan parterna, vilket ger Enzymatica global rätt att registrera, tillverka och marknadsföra produkter mot förkylning och influensa baserade på Penzyme® enzymet.

Klicka här för att lära dig mer om bolagets verksamhet.

Klicka här för att läsa Remiums senaste Review på bolaget.

Klicka här för att se en introducerande videointervju med Enzymaticas VD Michael Edelborg Christensen.

om_bolaget3