UPCOMING EVENTS

We arrange several open investor events with our covered companies each year. Please subscribe to get information about our upcoming Introduce events. 

Sign up >

Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Coverage

Högst direktavkastning bland småbolagen

09:35 / 10 april 2013 Article

FokusbildVarje vecka publicerar vi med hjälp av Nyckeltalskompassen listningar av intressanta nyckeltal för bolagen på introduce.se. Samtliga nyckeltal baseras på prognoser som uppdateras kvartalsvis och är framtagna av analytiker på Remium Nordic AB.

Denna vecka följer vi upp artikeln från den 9 april kring den kommande utdelningssäsongen och har därför screenat fram bolag med en direktavkastning om minst 5,0 % enligt Remiums prognoser. Vänligen notera att utdelning redan kan ha avskiljts för ett fåtal av de screenade bolagen nedan.

Vill du ha fler nyckeltal, räkna ut dina egna eller få en förklaring till varför prognosen ser ut som den gör så är det bara att klicka dig in på Nyckeltalskompassen och/eller det bolag du är intresserad av. Kursdatan är fördröjd 15 minuter.

Nyckeltal 20130410