UPCOMING EVENTS

We arrange several open investor events with our covered companies each year. Please subscribe to get information about our upcoming Introduce events. 

Sign up >

Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Coverage

Sportamore - Afternoon Tea 13/2

14:44 / 12 februari 2013 Article

Remium arrangerar löpande afternoon tea med spännande mindre och medelstora företag. Bolaget presenterar sin verksamhet, den senaste finansiella utvecklingen och lämnar utrymme för frågor. I mån av plats erbjuder vi besökare på introduce.se att anmäla sig till dessapresentationer kostnadsfritt.

Sportamore

  • VD Johan Ryding
  • Onsdag 13:e Februari
  • Klockan 14:30-15:30
  • Remium, Kungsgatan 12-14

O.S.A senast dagen innan till Ida Sundström på telefon 08 - 454 32 00 eller via mail till info@remium.com. Antalet platser är begränsat och Remium ber intresserade att anmäla sitt intresse så snart som möjligt.

sportamore_ombolaget_new