UPCOMING EVENTS

We arrange several open investor events with our covered companies each year. Please subscribe to get information about our upcoming Introduce events. 

Sign up >

Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Coverage

Prognoser Q4 - AWP, CTT, DMAB, DELT, IVSO, POLY, PRIC, RSOF, SMAQ

09:41 / 14 februari 2013 Article

Under rapportperioden publicerar Introduce.se löpande Remiums prognoser för mindre och medelstora bolag. Dessa prognoser uppdateras kvartalsvis och finns alltid tillgängliga på www.introduce.se. Handelsdagen före rapport sammanfattas prognoser för de aktuella bolagen och publiceras i detta format.

PrognosArise Windpower: Remiums analytiker förväntar sig under Q4 en nettoomsättning om 76,6 MSEK vilket motsvarar en tillväxt om 29,8%. Rörelseresultatet förväntas uppgå till 43,6 MSEK motsvarande en rörelsemarginal om 56,9%.

CTT Systems: Remiums analytiker förväntar sig under Q4 en nettoomsättning om 56,8 MSEK vilket motsvarar en tillväxt om 35%. Rörelseresultatet förväntas uppgå till 8,4 MSEK motsvarande en rörelsemarginal om 14,7%.

Dannemora Mineral: Remiums analytiker förväntar sig under Q4 en nettoomsättning om 104,6 MSEK. Rörelseresultatet förväntas uppgå till -40,8 MSEK. motsvarande en negativ rörelsemarginal om -39,1%.

Deltaco: Remiums analytiker förväntar sig under Q4 en nettoomsättning om 140,3 MSEK vilket motsvarar en tillväxt om 19%. Rörelseresultatet förväntas uppgå till 4,3 MSEK motsvarande en rörelsemarginal om 3%.

INVISIO Communications: Remiums analytiker förväntar sig under Q4 en nettoomsättning om 17,5 MSEK vilket motsvarar en tillväxt om 85%. Rörelseresultatet förväntas uppgå till -2,8 MSEK motsvarande en negativ rörelsemarginal om 16%.

Polyplank: Remiums analytiker förväntar sig under Q4 en nettoomsättning om 6,5 MSEK vilket motsvarar en minskning om 5,1%. Rörelseresultatet förväntas uppgå till -0,7 MSEK motsvarande en negativ rörelsemarginal om 10,4%.

Pricer: Remiums analytiker förväntar sig under Q4 en nettoomsättning om 165 MSEK vilket motsvarar en minskning om 14%. Rörelseresultatet förväntas uppgå till 19 MSEK motsvarande en rörelsemarginal om 11,5%.

ReadSoft: Remiums analytiker förväntar sig under Q4 en nettoomsättning om 233,9 MSEK vilket motsvarar en tillväxt om 17,1%. Rörelseresultatet förväntas uppgå till 30,8 MSEK motsvarande en rörelsemarginal om 13,2%.

Smarteq: Remiums analytiker förväntar sig under Q4 en nettoomsättning om 10,5 MSEK vilket motsvarar en minskning om 25%. Rörelseresultatet förväntas uppgå till -3,2 MSEK motsvarande en negativ rörelsemarginal om 30,7%.