UPCOMING EVENTS

We arrange several open investor events with our covered companies each year. Please subscribe to get information about our upcoming Introduce events. 

Sign up >

Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Coverage

Nytt bolag - NGS Group

09:30 / 4 februari 2013 Article

NGS Group är ett renodlat bemannings- och konsultbolag uppdelat i verksamhetsområdena Skola och förskola och Vård och omsorg med en majoritet av kunderna inom offentlig sektor. Målet att årligen växa med minst 15 % organiskt och även ta vara på förvärvstillfällen med stor förädlings- och synergipotential med den befintliga verksamheten.  Effektivitet, struktur och försäljning är i fokus och affärsidén är att vara nischad och unik i varje segment bolaget är aktivt.

Klicka här för att lära dig mer om bolagets verksamhet

Klicka här för att läsa Remiums senaste Review

ngsbolagsbild