UPCOMING EVENTS

We arrange several open investor events with our covered companies each year. Please subscribe to get information about our upcoming Introduce events. 

Sign up >

Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Coverage

FastPartner - Afternoon Tea 21/2

14:50 / 14 februari 2013 Article

Remium arrangerar löpande Afternoon Tea med spännande mindre och medelstora företag. Bolaget presenterar sin verksamhet, den senaste finansiella utvecklingen och lämnar utrymme för frågor. I mån av plats erbjuder vi besökare på introduce.se att anmäla sig till dessa presentationer kostnadsfritt.

FastPartner

  • VD Sven-Olof Johansson
  • Torsdag 21:e Februari
  • Klockan 14:30-15:30
  • Remium, Kungsgatan 12-14

O.S.A senast dagen innan till Ida Sundström på telefon 08 - 454 32 00 eller via mail till info@remium.com. Antalet platser är begränsat och Remium ber intresserade att anmäla sitt intresse så snart som möjligt.

om_bolaget