UPCOMING EVENTS

We arrange several open investor events with our covered companies each year. Please subscribe to get information about our upcoming Introduce events. 

Sign up >

Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Coverage

Catella - Frukostpresentation 22/2

11:27 / 15 februari 2013 Article

Remium arrangerar löpande presentationer med spännande mindre och medelstora företag. Bolagen presenterar sin verksamhet, den senaste finansiella utvecklingen och lämnar utrymme för frågor. I mån av plats erbjuder vi besökare på introduce.se att anmäla sig till dessa kostnadsfritt.

Catella

  • VD Johan Ericsson
  • Fredag 22:e Februari
  • Klockan 08:30-09:30
  • Remium, Kungsgatan 12-14

O.S.A senast dagen innan till Ida Sundström på telefon 08 - 454 32 00 eller via mail till info@remium.com. Antalet platser är begränsat och Remium ber intresserade att anmäla sitt intresse så snart som möjligt.

om_bolaget