UPCOMING EVENTS

We arrange several open investor events with our covered companies each year. Please subscribe to get information about our upcoming Introduce events. 

Sign up >

Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Coverage

Lucara Diamond - Afternoon Tea 13/11

11:13 / 12 november 2013 Article

Remium arrangerar löpande bolagspresentationer med spännande mindre och medelstora företag. Bolagen presenterar sin verksamhet, den senaste finansiella utvecklingen och lämnar utrymme för frågor. I mån av plats erbjuder vi nu besökare på introduce.se att anmäla sig till dessa bolagspresentationer kostnadsfritt.

Lucara Diamond

Lucara Diamond är ett Afrikabaserat diamantprospekterings- och gruvbolag inom Lundingruppen. Bolagets två viktigaste tillgångar är AK6, diamantgruva i Botswana och Mothae samt diamantgruvan i Lesotho.

  • VD William Lamb
  • Onsdag 13 November 2013
  • Klockan 16:00-17:00
  • Remium, Kungsgatan 12-14

O.S.A senast dagen innan till Ida Sundström på telefon 08 - 454 32 00 eller via mail till info@remium.com. Antalet platser är begränsat och Remium ber intresserade att anmäla sitt intresse så snart som möjligt.

lucara