UPCOMING EVENTS

We arrange several open investor events with our covered companies each year. Please subscribe to get information about our upcoming Introduce events. 

Sign up >

Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Coverage

Vivoline Medical - Lunchpresentation 9/10

11:50 / 7 oktober 2013 Article

Remium arrangerar löpande luncher med spännande mindre och medelstora företag. Under lunchen presenterar bolagen sin verksamhet, den senaste finansiella utvecklingen och lämnar utrymme för frågor. I mån av plats erbjuder vi nu besökare på introduce.se att anmäla sig gratis till dessa lunchpresentationer.

Vivoline Medical

Vivoline Medical utvecklar och säljer idag en produkt (LS1) som reparerar donerade lungor - vilket ökar tillgången på organ som är lämpliga för transplantation - och arbetar med att utveckla verksamheten till att även omfatta behandling av andra organ såsom bland annat hjärta.

  • VD Peter Sebelius
  • Onsdag 9:e Oktober
  • Klockan 12:00-13:00
  • Remium, Kungsgatan 12-14

O.S.A senast dagen innan till Ida Sundström på telefon 08 - 454 32 00 eller via mail till info@remium.com. Antalet platser är begränsat och Remium ber intresserade att anmäla sitt intresse så snart som möjligt.

vivoline