UPCOMING EVENTS

We arrange several open investor events with our covered companies each year. Please subscribe to get information about our upcoming Introduce events. 

Sign up >

Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Coverage

Lågt värderade småbolag med direktavkastning 2013e

10:08 / 9 oktober 2013 Article

Nyckeltal_fokusbild_pushVarje vecka publicerar vi med hjälp av Nyckeltalskompassen listningar av intressanta nyckeltal för bolagen på Introduce.se. Samtliga nyckeltal baseras på prognoser som uppdateras kvartalsvis och är framtagna av analytiker på Remium Nordic AB.

Denna vecka har vi screenat fram bolag som handlas till ett P/E-tal om högst 10,1 och till en direktavkastning på minst 0,5 %, baserat på Remiums prognoser om den förväntade vinsten och utdelningen för 2013. Vill du ha fler nyckeltal, räkna ut dina egna eller få en förklaring till varför prognosen ser ut som den gör så är det bara att klicka dig in på Nyckeltalskompassen och/eller det bolag du är intresserad av. Kursdatan är fördröjd med 15 minuter.

2013-10-09_lågtvärderade_småbolag_direktavkastning_2013e