UPCOMING EVENTS

We arrange several open investor events with our covered companies each year. Please subscribe to get information about our upcoming Introduce events. 

Sign up >

Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Coverage

Nytt bolag - Online Group

07:59 / 30 januari 2013 Article

Online Group är en heltäckande leverantör för företagens Internetbehov. Bolaget erbjuder allt från hosting med servrar och lagring till per-klick baserade prenumerationstjänster för att optimera både trafik och kundkonvertering. Bolaget har nyligen förvärvet det tidigare dotterbolaget Crystone vilket adderar ca 60 000 kunder till koncernen. Crystone har tidigare haft en stor försäljning till Online Group och omsätter utöver detta ca 40 MSEK på årsbasis. 2011 redovisade bolaget ett EBITDA-reslultat om ca 14 MSEK inklusive försäljningen till Online Group. I december aviserades ytterligare ett förvärv, Online Group köper börsnoterade molntjänstbolaget Servage.

Klicka här för att lära dig mer om bolagets verksamhet

Klicka här för att läsa Remiums senaste Review

Klicka här för att ta del av en färsk teknisk analys av bolagets aktiekurs

om_bolaget