UPCOMING EVENTS

We arrange several open investor events with our covered companies each year. Please subscribe to get information about our upcoming Introduce events. 

Sign up >

Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Coverage

Insiders inaktiva under rapportperioden

14:32 / 23 april 2012 Article

Insideranalys

Varannan vecka publicerar vi en genomgång av den senaste tidens insideraffärer. Att följa hurinsynsregistrerade personer handlar i en viss aktie har historiskt sett visat sig vara ett viktigt analysverktyg. Det brukar sägas att det finns hundra anledningar till en insiderförsäljning medan det bara finns en anledning till insiderköp. Om detta är sant är dock upp till dig som investerare att bestämma.

Vi hämtar på daglig basis (ca 15:00) in insidertransaktioner för samtliga bolag noterade på NASDAQ OMX, Firsth North samt NGM. För övriga bolag länkar vi till bolagens egna insiderrapportering. I dessa genomgångar kommer vi att välja ut de transaktioner som vi anser är av störst intresse samt skriva en kortare kommentar kring dessa.

I G5 Entertaintment har Sergey Shults fortsatt att köpa aktier. Den senaste insidertransaktionen ägde rum den 11:e april då han köpte ytterligare 1 000 aktier.

I Vostok Nafta Har Anders F. Börjesson köpt delbevis i två omgångar om 650 respektive 850 st.

I Nordic Service Partners har huvudägaren Jeppe Droob fortsatt att köpa aktier. Den senaste tidens aktieköp uppgår till totalt 6 850 aktier och skedde via bolag.

I Deltaco köpte dotterbolaget SweDeltacos ekonomichef Connie Yau 4 000 aktier den 11:e april.

I Jays har Jakob Johansson genom bolag genomfört en rad insiderförsäljningar under den senaste tiden. Totalt har han sålt 45 340 aktier sedan den 11:e april

I Seamless har styrelseordförande Gunnar Jardelöv via bolag köpt 130 000 aktier. Transaktionen ägde rum den 9:e april.