UPCOMING EVENTS

We arrange several open investor events with our covered companies each year. Please subscribe to get information about our upcoming Introduce events. 

Sign up >

Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Coverage

Insiders fortsatt inaktiva under rapportperioden

10:38 / 13 februari 2012 Article

InsideranalysVarannan vecka publicerar vi en genomgång av den senaste tidens insideraffärer. Att följa hurinsynsregistrerade personer handlar i en viss aktie har historiskt sett visat sig vara ett viktigt analysverktyg. Det brukar sägas att det finns hundra anledningar till en insiderförsäljning medan det bara finns en anledning till insiderköp. Om detta är sant är dock upp till dig som investerare att bestämma.

Vi hämtar på daglig basis (ca 15:00) in insidertransaktioner för samtliga bolag noterade på NASDAQ OMX, Firsth North samt NGM. För övriga bolag länkar vi till bolagens egna insiderrapportering. I dessa genomgångar kommer vi att välja ut de transaktioner som vi anser är av störst intresse samt skriva en kortare kommentar kring dessa.

I Svedbergs har huvudägaren Sune Svedberg gett bort 300 000 aktier var till styrelseledamoten Anna Svedberg Walker samt Ida Sanström. Dessa personer äger nu 502 000 aktier respektive 501 600 aktier i bolaget.

I Nordic Service Partners har huvudägare Jeppe Droob fortsatt att köpa aktier, denna gång i två omgångar. Under den senaste perioden har han köpt sammanlagt 88 112 aktier i det egna bolaget. Även Ulf Wahlstedt har fortsatt att handla i aktien och denna gång säljer han ytterligare 10 000 aktier.

I FormPipe har Erik Lindberg köpt 21 000 aktier i bolaget. Hans innehav uppgår nu till 201 703 aktier.

I Deltaco har VD för SweDeltaco AB Jan Ednertz erhållit 50 000 konvertibler i bolaget.

I Eolus Vind har huvudägare Bengt Simmingsköld utökat sitt innehav med 21 375 st A-aktier i det egna bolaget. Hans totala innehav uppgår till 152 600 A-aktier samt 112 810 B-aktier.

I Jays har styrelseledamot Jakob Johansson minskat sitt innehav med 25 000 aktier.

I Tethys Oil har Jonas Lindvall sålt 3 000 aktier.

I WeSC har styrelseledamot Jan Carl Adelswärd köpt 500 aktier i det egna bolaget. Hans innehav uppgår nu till 119 800 aktier som ägs genom bolag. Samtidigt har Petra Freimark, CFO, sålt 2 000 aktier vilket innebär att hennes aktieinnehav i WeSC nu uppgår till 500 aktier.