UPCOMING EVENTS

We arrange several open investor events with our covered companies each year. Please subscribe to get information about our upcoming Introduce events. 

Sign up >

Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Coverage

Småbolagen ner 11,3 procent på en månad

09:41 / 23 september 2011 Article

Remium AB är ägare till aktieindexet Remium Small Cap Index Sweden (RSX). Syftet med RSX är att spegla marknadsutvecklingen av Small Cap-bolag noterade på Stockholmsbörsen, NGM, First North och Aktietorget.

Varje fredag publicerar vi en veckojämförelse (torsdag till torsdag) mellan RSX och OMXS30, vilket är ett index på Stockholmsbörsens 30 mest omsatta bolag. Detta gör vi för att ge en kontinuerligt uppdaterad bild av hur aktierna i de mindre bolagen presterar i jämförelse med de större.

RSX_2011-09-23

Småbolagen har drabbats hårt av den senaste tidens makroekonomiska oroligheter och har på en månads sikt handlats ned betydligt mer än OMXS30 och även sett sedan årsskiftet skiljer det 3,6 procentenheter till de större bolagens fördel.

Under veckan har vi på introduce.se publicerat en analysuppdatering:

Tisdag: Kilsta Metallvärlden

Vi har även gjort updates på följande bolag:

Byggmax, Nordic Service Partners, Probi, Proact