UPCOMING EVENTS

We arrange several open investor events with our covered companies each year. Please subscribe to get information about our upcoming Introduce events. 

Sign up >

Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Coverage

RSX vs. OMXS30 v. 31

13:12 / 5 augusti 2011 Article

Remium AB är ägare till aktieindexet Remium Small Cap Index Sweden (RSX). Syftet med RSX är att spegla marknadsutvecklingen av Small Cap-bolag noterade på Stockholmsbörsen, NGM, First North och Aktietorget.

Varje fredag publicerar vi en veckojämförelse (torsdag till torsdag) mellan RSX och OMXS30, vilket är ett index på Stockholmsbörsens 30 mest omsatta bolag. Detta gör vi för att ge en kontinuerligt uppdaterad bild av hur aktierna i de mindre bolagen presterar i jämförelse med de större.

rsx20110805

Nordic Service Partners meddelade under veckan att de lägger om sin finansiering och att bolaget därmed påbörjar en ny tillväxtfas.  Klicka här för att läsa pressmeddelandet.

Gruvbolaget Sotkamo Silver publicerade ett pressmedelande där de skriver att provbrytningen inför pilottestet nu är framgångsrikt genomförd. Klicka här för att läsa hela nyheten.

I måndags meddelande läkemedelsbolaget Oasmia att bolaget erhållit positiva Fas III-resultat från en interimanalys av studien på äggstockscancer med bolagets substans Paclical®. Klicka här för att läsa pressmeddelandet.