UPCOMING EVENTS

We arrange several open investor events with our covered companies each year. Please subscribe to get information about our upcoming Introduce events. 

Sign up >

Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Coverage

RSX vs. OMXS30 v. 13

13:52 / 1 april 2011 Article

Remium AB är ägare till aktieindexet Remium Small Cap Index Sweden (RSX). Syftet med RSX är att spegla marknadsutvecklingen av Small Cap-bolag noterade på Stockholmsbörsen, NGM, First North och Aktietorget.

Varje fredag publicerar vi en veckojämförelse (torsdag till torsdag) mellan RSX och OMXS30, vilket är ett index på Stockholmsbörsens 30 mest omsatta bolag. Detta gör vi för att ge en kontinuerligt uppdaterad bild av hur aktierna i de mindre bolagen presterar i jämförelse med de större.

rsx20110331

  • I tisdag meddelande Eolus Vind att bolaget tecknat ett avtal med danska Vestas om leverans av 22 vindkraftverk av modell Vestas V90 2,0 MW till vindpark Tolvmanstegen i Strömstad kommun. Leveransstart beräknas till september 2011. Klicka här för att läsa hela nyheten.

  • Swedol skriver i ett pressmeddelande att kontrakt nu är tecknat för den första norska butiken. Öppning beräknas ske under tredje kvartalet 2011 och med denna nyetablering kommer Swedol att ha totalt 38 butiker vid slutet av år 2011. Klicka här för att läsa pressmeddelandet.

  • Under veckan som gått har programvarubolaget FormPipe tagit tre nya ordrar. Klicka här för att komma till FormPipes pressmeddelanden.