UPCOMING EVENTS

We arrange several open investor events with our covered companies each year. Please subscribe to get information about our upcoming Introduce events. 

Sign up >

Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Coverage

Mindre och medelstora bolag som värderas i linje med eller under eget kapital och samtidigt förväntas göra vinst 2012e

09:24 / 7 december 2011 Article

Varje vecka publicerar vi med hjälp av Nyckeltalskompassen listningar av intressanta nyckeltal för bolagen på introduce.se. Samtliga nyckeltal baseras på prognoser som uppdateras kvartalsvis och är framtagna av analytiker på Remium AB.

Denna vecka har vi screenat fram bolag med ett förväntat eget kapital som ligger i linje med eller över bolagets börsvärde (P/B<1) och som samtidigt förväntas tjäna pengar under 2012 och värderas till EV/EBIT under 10,1. Vill du ha fler nyckeltal, räkna ut dina egna eller få en förklaring till varför prognosen ser ut som den gör så är det bara att klicka dig in på Nyckeltalskompassen och/eller det bolag du är intresserad av. Kursdatan är fördröjd 15 minuter.

lagt_varderade_bolag