UPCOMING EVENTS

We arrange several open investor events with our covered companies each year. Please subscribe to get information about our upcoming Introduce events. 

Sign up >

Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Coverage

Småbolagen -35,6 procent sedan årsskiftet

11:14 / 11 november 2011 Article

Remium AB är ägare till aktieindexet Remium Small Cap Index Sweden (RSX). Syftet med RSX är att spegla marknadsutvecklingen av Small Cap-bolag noterade på Stockholmsbörsen, NGM, First North och Aktietorget.

Varje fredag publicerar vi en veckojämförelse (torsdag till torsdag) mellan RSX och OMXS30, vilket är ett index på Stockholmsbörsens 30 mest omsatta bolag. Detta gör vi för att ge en kontinuerligt uppdaterad bild av hur aktierna i de mindre bolagen presterar i jämförelse med de större.

rsx20111111

De mindre bolagen har i stort sett följt OMXS30:s utveckling under veckan som gått och den historiskt stora skillnaden mellan de två indexen består. Sett på en månad har OMXS30 utklassat RSX med 5,6 procentenheter och sett sedan årsskiftet är skillnaden hela 17,5 procentenheter.