UPCOMING EVENTS

We arrange several open investor events with our covered companies each year. Please subscribe to get information about our upcoming Introduce events. 

Sign up >

Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Coverage

Nytt bolag - Jays

15:53 / 15 november 2011 Article

HMS Networks levererar produkter inom området kommunikationstekonologi och då särskilt inom området Machine-to-Machine (M2M). Den huvudsakliga försäljningen sker i länder utanför Sverige och bolaget finns representerade i ett femtiotal länder med egna säljkontor på de viktigaste marknaderna.Jays designar, utvecklar och säljer hörlurar till portabla musikspelare samt headsets till mobiltelefoner. Bolaget bedriver sin verksamhet i en liten organisation på mindre än tio personer samtidigt som man har en relativt bred produktportfölj med en övervikt mot så kallade in-ear-hörlurar.

Jays designar, utvecklar och säljer hörlurar till portabla musikspelare samt headsets till mobiltelefoner. Bolaget bedriver sin verksamhet i en liten organisation på mindre än tio personer samtidigt som man har en relativt bred produktportfölj med en övervikt mot så kallade in-ear-hörlurar.

Klicka här för att läsa mer om bolaget

Klicka här för en nyckeltalsöversikt inkl. kvartalsdata och prognoser

Klicka här för en videointervju med bolagets VD

 

om_bolaget_ny