UPCOMING EVENTS

We arrange several open investor events with our covered companies each year. Please subscribe to get information about our upcoming Introduce events. 

Sign up >

Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Coverage

Nytt bolag - Bredband2

10:12 / 17 november 2011 Article

HMS Networks levererar produkter inom området kommunikationstekonologi och då särskilt inom området Machine-to-Machine (M2M). Den huvudsakliga försäljningen sker i länder utanför Sverige och bolaget finns representerade i ett femtiotal länder med egna säljkontor på de viktigaste marknaderna.Jays designar, utvecklar och säljer hörlurar till portabla musikspelare samt headsets till mobiltelefoner. Bolaget bedriver sin verksamhet i en liten organisation på mindre än tio personer samtidigt som man har en relativt bred produktportfölj med en övervikt mot så kallade in-ear-hörlurar.

Bredband2 levererar bredband, IP-telefoni, TV samt lagrings- och säkerhetslösningar via fibernätet. Kundbasen består framför allt av privatpersoner men bolaget erbjuder även en rad olika tjänster som riktar sig mot företag.

Klicka här för att läsa mer om bolaget

Klicka här för en nyckeltalsöversikt inkl. kvartalsdata och prognoser

Klicka här för en teknisk analys av bolagets aktie

om_bolaget