UPCOMING EVENTS

We arrange several open investor events with our covered companies each year. Please subscribe to get information about our upcoming Introduce events. 

Sign up >

Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Coverage

Lågt värderade snabbväxare med direktkavkastning 2012e

09:31 / 16 november 2011 Article

Varje vecka publicerar vi med hjälp av Nyckeltalskompassen listningar av intressanta nyckeltal för bolagen på introduce.se. Samtliga nyckeltal baseras på prognoser som uppdateras kvartalsvis och är framtagna av analytiker på Remium AB.

Denna vecka har vi screenat fram bolag som förväntas ha en tillväxt överstigande 9,1 % och ett P/E-tal understigade 12,1 baserat på prognoser för 2012. Bolagen ska dessutom, i kommande bokslut, förväntas kommunicera en utdelning som leder till en direktavkastning överstigande 2 % . Vill du ha fler nyckeltal, räkna ut dina egna eller få en förklaring till varför prognosen ser ut som den gör så är det bara att klicka dig in på Nyckeltalskompassen och/eller det bolag du är intresserad av. Kursdatan är fördröjd 15 minuter.

spännande_småbolag