UPCOMING EVENTS

We arrange several open investor events with our covered companies each year. Please subscribe to get information about our upcoming Introduce events. 

Sign up >

Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Coverage

Nytt bolag - ITAB Shop Concept

11:43 / 26 oktober 2011 Article

HMS Networks levererar produkter inom området kommunikationstekonologi och då särskilt inom området Machine-to-Machine (M2M). Den huvudsakliga försäljningen sker i länder utanför Sverige och bolaget finns representerade i ett femtiotal länder med egna säljkontor på de viktigaste marknaderna.

ITAB Shop Concept levererar kompletta butiksinredningar till dagligvaru- och fackhandeln. Bolaget arbetar internationellt och har idag i princip hela Europa som sitt arbetsfält. Kunderna utgörs av större butikskedjor där såväl nationella som internationella fackhandels- och livsmedelskedjor finns representerade.

Klicka här för att läsa mer om bolaget

Klicka här för en nyckeltalsöversikt inkl. kvartalsdata och prognoser

Klicka här för att en teknisk analys av bolagets aktie

om_bolaget