UPCOMING EVENTS

We arrange several open investor events with our covered companies each year. Please subscribe to get information about our upcoming Introduce events. 

Sign up >

Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Coverage

RSX vs. OMXS30 v. 4

09:40 / 28 januari 2011 Article

Remium AB är ägare till aktieindexet Remium Small Cap Index Sweden (RSX). Syftet med RSX är att spegla marknadsutvecklingen av Small Cap-bolag noterade på Stockholmsbörsen, NGM, First North och Aktietorget.

Varje fredag publicerar vi en veckojämförelse (torsdag till torsdag) mellan RSX och OMXS30, vilket är ett index på Stockholmsbörsens 30 mest omsatta bolag. Detta gör vi för att ge en kontinuerligt uppdaterad bild av hur aktierna i de mindre bolagen presterar i jämförelse med de större.

rsx20110127

  • Addnode meddelade i måndags att de levererar IT-lösning för utformningen av Nya Karolinska universitetssjukhuset. Klicka här för att läsa nyheten.

  • Diamyd Medical skriver i ett pressmeddelande att bolaget beräknar börja rapportera fas III-resultat under senvåren 2011. Klicka här för att läsa pressmeddelandet i sin helhet.

  • Dannemora Mineral har slutit avtal med Skanska IME om detaljprojektering av det nya förädlingsverket vid Dannemora Gruva. Sovringsanläggningen beräknas vara driftklar under våren 2012 förutsatt att bolaget får finansieringen på plats. Klicka här för att läsa nyheten.

  • Under veckan som gått har vi publicerat två intervjuer med 3L System och Probi. Klicka här för att läsa textintervjun med 3L Systems VD Fredrik Ruben. Klicka här för att läsa textintervjun med Probis VD Michael Oredsson.