UPCOMING EVENTS

We arrange several open investor events with our covered companies each year. Please subscribe to get information about our upcoming Introduce events. 

Sign up >

Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Coverage

RSX vs. OMXS30 v. 2

15:42 / 14 januari 2011 Article

Remium AB är ägare till aktieindexet Remium Small Cap Index Sweden (RSX). Syftet med RSX är att spegla marknadsutvecklingen av Small Cap-bolag noterade på Stockholmsbörsen, NGM, First North och Aktietorget.

Varje fredag publicerar vi en veckojämförelse (torsdag till torsdag) mellan RSX och OMXS30, vilket är ett index på Stockholmsbörsens 30 mest omsatta bolag. Detta gör vi för att ge en kontinuerligt uppdaterad bild av hur aktierna i de mindre bolagen presterar i jämförelse med de större.

20110113

Hansa Medical meddelar att bolagets samarbetspartner Axis-Shield har ingått ett optionsavtal med Bio-Rad Laboratories för kommersialiseringen av Heparin Binding Protein (HBP) som biomarkör för svår sepsis. Klicka här för att läsa hela nyheten.

Catella skriver i ett pressmeddelande att bolaget stärker och breddar affärsrörelsen i Sverige genom att etablera en verksamhet på räntemarknaden. Klicka här för att läsa pressmeddelandet i sin helhet.

BioGaia har tecknat avtal med Cube Pharmaceuticals som ger företaget exklusiva rättigheter att distribuera BioGaias nya vätskeersättningsprodukt (ORS) med Lactobacillus reuteri Protectis i Grekland. Klicka här för att läsa pressmeddelandet.

Swedol steg kraftigt under gårdagen till följd av den rapporterade försäljningsutvecklingen för december 2010. Klicka här för att komma till nyheten.