UPCOMING EVENTS

We arrange several open investor events with our covered companies each year. Please subscribe to get information about our upcoming Introduce events. 

Sign up >

Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Coverage

RSX vs. OMXS30 v. 37

11:30 / 17 september 2010 Article

Remium AB är ägare till aktieindexet Remium Small Cap Index Sweden (RSX). Syftet med RSX är att spegla marknadsutvecklingen av Small Cap-bolag noterade på Stockholmsbörsen, NGM, First North och Aktietorget.

Varje fredag publicerar vi en veckojämförelse (torsdag till torsdag) mellan RSX och OMXS30, vilket är ett index på Stockholmsbörsens 30 mest omsatta bolag. Detta gör vi för att ge en kontinuerligt uppdaterad bild av hur aktierna i de mindre bolagen presterar i jämförelse med de större.

rsx20100917

  • Diamyd Medical rapporterade i måndags lovande säkerhetsdata från en fas I-studie inom kronisk smärta med bolagets läkemedelskandidat NP2. Klicka här för att läsa nyheten.

  • Opcon meddelade i tisdags att de stärker sitt fokus på energi- och miljöteknik och säljer affärsområdet Mobility Products till Latour Industries AB. Klicka här för att läsa nyheten.

  • Under veckan som gått har vi publicerat tre analysuppdateringar för NetOnNet, WeSC och Oasmia samt tre videointervjuer med MedCap, LinkMed och WeSC.