UPCOMING EVENTS

We arrange several open investor events with our covered companies each year. Please subscribe to get information about our upcoming Introduce events. 

Sign up >

Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Coverage

RSX vs. OMXS30 v. 36

13:30 / 10 september 2010 Article

Remium AB är ägare till aktieindexet Remium Small Cap Index Sweden (RSX). Syftet med RSX är att spegla marknadsutvecklingen av Small Cap-bolag noterade på Stockholmsbörsen, NGM, First North och Aktietorget.

Varje fredag publicerar vi en veckojämförelse (torsdag till torsdag) mellan RSX och OMXS30, vilket är ett index på Stockholmsbörsens 30 mest omsatta bolag. Detta gör vi för att ge en kontinuerligt uppdaterad bild av hur aktierna i de mindre bolagen presterar i jämförelse med de större.

rsx20100910

  • Hansa Medical meddelande i måndags att de ingår ett licensavtal med Human Genome Sciences Inc. gällande patent och patentansökningar kring läkemedelsmålet alpha-11. Klicka här för att läsa nyheten.

  • Bong Ljungdal meddelade i torsdags att bolaget går samman med Hamelins kuvertdivision. Aktien reagerade positivt på beskedet och stängde drygt 20 % upp. Klicka här för att läsa nyheten.

  • Under veckan som gått har vi publicerat tre stycken intervjuer med OPUS Prodox, Proact och VBG Group.