UPCOMING EVENTS

We arrange several open investor events with our covered companies each year. Please subscribe to get information about our upcoming Introduce events. 

Sign up >

Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Coverage

Bringwell - Inbjudan till lunchpresentation

12:09 / 30 september 2010 Article

Remium arrangerar löpande luncher med spännande mindre och medelstora företag. Under lunchen presenterar bolagen sin verksamhet, den senaste finansiella utvecklingen och lämnar utrymme för frågor. I mån av plats erbjuder vi nu besökare på introduce.se att anmäla sig till dessa luncher kostnadsfritt.

Bringwell

  • VD David Rönnberg
  • Fredag 1:a oktober 2010
  • Klockan 12:00-13:00
  • Remium, Kungsgatan 12-14

Då det endast finns ett fåtal platser kvar O.S.A snarast till Louise Persson på telefon 08 - 454 32 00 eller via mail till info@remium.com. Antalet platser är begränsat och Remium ber intresserade att anmäla sitt intresse så snart som möjligt.

om_bolaget