UPCOMING EVENTS

We arrange several open investor events with our covered companies each year. Please subscribe to get information about our upcoming Introduce events. 

Sign up >

Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Coverage

RSX vs. OMXS30 v. 31

10:35 / 6 augusti 2010 Article

Remium AB är ägare till aktieindexet Remium Small Cap Index Sweden (RSX). Syftet med RSX är att spegla marknadsutvecklingen av Small Cap-bolag noterade på Stockholmsbörsen, NGM, First North och Aktietorget.

Varje fredag publicerar vi en veckojämförelse (torsdag till torsdag) mellan RSX och OMXS30, vilket är ett index på Stockholmsbörsens 30 mest omsatta bolag. Detta gör vi för att ge en kontinuerligt uppdaterad bild av hur aktierna i de mindre bolagen presterar i jämförelse med de större.

rsx20100806

  • Micro Systemation meddelade i måndags att bolaget erhållit en order från Frankrike på 81 st XRY-system till ett ordervärde av € 681 000. Klicka här för att läsa nyheten.

  • WeSC meddelade i måndags en stark försäljningsutveckling under det första kvartalet och bolaget ökar sin nettoomsättning med 26 % jämfört med samma period förra året. Klicka här för att läsa pressmeddelandet.

  • Indutrade rapporterade i onsdags för det andra kvartalet och bolaget uppvisar både en förbättrad orderingång och höjda marginaler. Klicka här för att läsa delårsrapporten.