UPCOMING EVENTS

We arrange several open investor events with our covered companies each year. Please subscribe to get information about our upcoming Introduce events. 

Sign up >

Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Coverage

RSX vs. OMXS30 v. 22

00:00 / 4 juni 2010 Article

Remium AB är ägare till aktieindexet Remium Small Cap Index Sweden (RSX). Syftet med RSX är att spegla marknadsutvecklingen av Small Cap-bolag noterade på Stockholmsbörsen, NGM, First North och Aktietorget.

Varje fredag publicerar vi en veckojämförelse (torsdag till torsdag) mellan RSX och OMXS30, vilket är ett index på Stockholmsbörsens 30 mest omsatta bolag. Detta gör vi för att ge en kontinuerligt uppdaterad bild av hur aktierna i de mindre bolagen presterar i jämförelse med de större.

rsx20100604

  • Under veckan har vi adderat fyra nya bolag på introduce.se. Tryck på respektive bolagsnamn för mer information. ValueTree, Eolus Vind, Hansa Medical och CellaVision.

  • Net Entertainment meddelade idag att det var Interwetten bolaget tecknade ett avtal med i april och att Net Entertainments system nu är implementerat. Interwetten är en av Europas större vadslagningsföretag för sport, med över en miljon kunder i fler än 100 länder.

  • BioGaia meddelade igår att man tecknat ett avtal för den kinesiska marknaden. Lansering av produkten är beräknad till slutet på 2011 efter den nödvändiga lokala registreringen som Asia United kommer att sköta. Dropparna kommer att säljas under BioGaias egna varumärke.