UPCOMING EVENTS

We arrange several open investor events with our covered companies each year. Please subscribe to get information about our upcoming Introduce events. 

Sign up >

Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Coverage

Diamyd Medical - Ställ fråga till VD

10:17 / 30 juni 2010 Article

vdDiamyd Medical AB tecknade den 22:a juni avtal med Ortho-McNeil-Janssen Pharmaceuticals, Inc. (OMJPI), ett företag inom Johnson & Johnson, om att utveckla och kommersialisera diabetesvaccinet Diamyd®.

På fredag kommer bolagets VD till oss för att spela in en intervju på detta tema. Vi vill därför passa på att uppmärksamma besökare på introduce.se på att ni har möjligheten att skicka in förslag på frågor som ni kanske själva söker svar på. Vi kommer sedan att välja ut de bästa frågorna och publicera en videointervju här på introduce.se

För att ställa din fråga  klickar du här och scrollar ner till fråga VD!