UPCOMING EVENTS

We arrange several open investor events with our covered companies each year. Please subscribe to get information about our upcoming Introduce events. 

Sign up >

Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Coverage

BioGaia -Tecknar avtal för Kina

00:00 / 3 juni 2010 Article

BioGaia-LogotypeAvtalet ger läkemedels- och bioteknikföretaget Asia United (Kina) Medical Co. Limited exklusiva rättigheter att sälja BioGaias probiotiska droppar i folkrepubliken Kina. - Detta är ett kraftfullt första steg in på den kinesiska marknaden för BioGaias kosttillskott, säger Peter Rothschild, vd, BioGaia AB.

Lansering av produkten är beräknad till slutet på 2011 efter den nödvändiga lokala registreringen som Asia United kommer att sköta. Dropparna kommer att säljas under BioGaias eget varumärke. Ungefär 40 % av BioGaias försäljning av färdiga produkter säljs idag under BioGaias eget varumärke eller under så kallad "co-branding".

Klicka här för att läsa pressmeddelandet i sin helhet