UPCOMING EVENTS

We arrange several open investor events with our covered companies each year. Please subscribe to get information about our upcoming Introduce events. 

Sign up >

Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Coverage

Remium - Oljeseminarium

00:00 / 4 mars 2010 Article

Många svenska placerare är intresserade av att investera i oljesektorn. Med anledning av detta anordnar Remium och RS Platou Markets den 17:e mars ett seminarium som skall belysa de olika faktorer som påverkar oljemarknadens utveckling och därmed öka förståelsen för marknadens möjligheter och risker. Seminariet hålls på Grand Hôtel i Stockholm.

Anmäl er till olja@remium.com. Antalet platser är begränsat, så anmäl er i god tid för att försäkra er om en plats.

Remium har glädjen att kunna presentera en samling bolag som representerar oljeexploateringens flesta faser, allt ifrån nystartade bolag som står inför produktionsstart till etablerade producenter. Majoriteten av bolagen är börsnoterade, antingen i Oslo eller Stockholm. 

Gemensamt för samtliga deltagande bolag är att de har en internationell verksamhet och att de går en spännande framtid till mötes. Seminariet inleds med att Christian Yggeseth, analytiker på RS Platou Markets, beskriver hur oljemarknaden är uppbyggd samt redogör för de viktigaste trenderna i marknaden.  Efter detta får vi lyssna på sju högintressanta bolagspresentationer. (Moderator: Ulf Petersson, Veckans Affärer)

Program: (Grand Hôtel i Stockholm)

13:15 RS Platou Markets, Christian Yggeseth
13:30 Alliance Oil, Eric Forss, Chairman of the Board
14:00 Spring Energy, Jörn Rokk, Production & BD Manager

14:30 Faroe Petroleum, Graham Stewart, CEO
15:00 Kaffe
15:15
Tethys Oil, Magnus Nordin, CEO

15:45 PA Resources, Ulrik Jansson, CEO
16:15 North Energy, Erik Karlström, CEO
16:45 Vostok Nafta, Robert Eriksson, Head of Investor Relations

17:15 Sammanfattning
17:45 Slut