UPCOMING EVENTS

We arrange several open investor events with our covered companies each year. Please subscribe to get information about our upcoming Introduce events. 

Sign up >

Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Coverage

Oasmia - Sista patienten behandlad

00:00 / 1 mars 2010 Article

Oasmia Pharmaceutical AB (publ) meddelar i dag att den sista patienten i Bolagets fas III-studie med Paccal® Vet har fått sin sista behandling och är fullständigt utvärderad. Nu påbörjas sammanställning av kliniska data. Preliminära resultat väntas våren 2010.

Studien är en blindad och kontrollerad studie där hundar med hudcancer har behandlats med Paccal® Vet eller Lomustin (CCNU). Då studien är blindad och patienterna slumpmässigt fördelats mellan de båda behandlingarna, innebär det att varken behandlande veterinär eller djurägare vet vilken behandling som givits. De faktorer som undersökts är hur väl patienterna svarat på behandlingarna, samt vilka biverkningar som eventuellt förekommit.

- Detta är en mycket viktig milstolpe i denna stora studie, säger Henrik von Euler, Medicinskt ansvarig på Oasmia Animal Health. Nu har behandlingen av patienter slutförts och vi kan fokusera på dataanalysen. Resultaten väntas kunna presenteras våren 2010.

Klicka här för att läsa pressmeddelandet i sin helhet