UPCOMING EVENTS

We arrange several open investor events with our covered companies each year. Please subscribe to get information about our upcoming Introduce events. 

Sign up >

Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Coverage

RSX vs. OMXS30 v. 41

14:20 / 15 oktober 2010 Article

Remium AB är ägare till aktieindexet Remium Small Cap Index Sweden (RSX). Syftet med RSX är att spegla marknadsutvecklingen av Small Cap-bolag noterade på Stockholmsbörsen, NGM, First North och Aktietorget.

Varje fredag publicerar vi en veckojämförelse (torsdag till torsdag) mellan RSX och OMXS30, vilket är ett index på Stockholmsbörsens 30 mest omsatta bolag. Detta gör vi för att ge en kontinuerligt uppdaterad bild av hur aktierna i de mindre bolagen presterar i jämförelse med de större.

rsx20101015

  • I tisdags meddelade Vitrolife att bolaget utökar produktportföljen inom IVF genom förvärv i USA.  Klicka här för att läsa nyheten.

  • Aqeri skriver i ett pressmeddelande att bolaget tar sin hittills största exportorder. Slutkunden är den indiska armén och leverans av ordern beräknas ske under Q1 och Q2 2011. Klicka här för att läsa nyheten.

  • Lagercrantz genomförde i onsdags ett förvärv av samtliga aktier i det danska bolaget Vanpée & Westerberg A/S. Klicka här för att läsa hela nyheten om förvärvet.