UPCOMING EVENTS

We arrange several open investor events with our covered companies each year. Please subscribe to get information about our upcoming Introduce events. 

Sign up >

Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Coverage

RSX vs. OMXS30 v. 40

13:49 / 8 oktober 2010 Article

Remium AB är ägare till aktieindexet Remium Small Cap Index Sweden (RSX). Syftet med RSX är att spegla marknadsutvecklingen av Small Cap-bolag noterade på Stockholmsbörsen, NGM, First North och Aktietorget.

Varje fredag publicerar vi en veckojämförelse (torsdag till torsdag) mellan RSX och OMXS30, vilket är ett index på Stockholmsbörsens 30 mest omsatta bolag. Detta gör vi för att ge en kontinuerligt uppdaterad bild av hur aktierna i de mindre bolagen presterar i jämförelse med de större.

rsx20101008

  • I måndags lanserade vi bolaget CTT Systems på Introduce.se. Klicka här för en färsk videointervju med bolagets VD.

  • Arcam har under veckan som gått meddelat att bolaget fått order på EBM-system från kunder i både Asien och Europa. Klicka här för att läsa om Europa-ordern och klicka här för att läsa om Asien-ordern.

  • Precise Biometrics skriver i ett pressmeddelande att ett kommersiellt genombrott nu uppnåts i Nigeria. Klicka här för att läsa nyheten. Bolagets VD svarar även på frågor kring detta i en textintervju, klicka här för att läsa denna.

  • Micro Systemation meddelar att bolaget tagit en tilläggsorder från samma myndighet som bara för några veckor sedan beställt 421 XRY Field Version 2 system. Ordervärdet uppgår till 4 MSEK. Klicka här för att läsa nyheter. Klicka här för en dagsfärsk teknisk analys av aktien.

  • Utöver detta har vi genomfört ytterligare intervjuer med MedCap och Bringwell.