UPCOMING EVENTS

We arrange several open investor events with our covered companies each year. Please subscribe to get information about our upcoming Introduce events. 

Sign up >

Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Coverage

RSX vs. OMXS30 v. 39

14:32 / 1 oktober 2010 Article

Remium AB är ägare till aktieindexet Remium Small Cap Index Sweden (RSX). Syftet med RSX är att spegla marknadsutvecklingen av Small Cap-bolag noterade på Stockholmsbörsen, NGM, First North och Aktietorget.

Varje fredag publicerar vi en veckojämförelse (torsdag till torsdag) mellan RSX och OMXS30, vilket är ett index på Stockholmsbörsens 30 mest omsatta bolag. Detta gör vi för att ge en kontinuerligt uppdaterad bild av hur aktierna i de mindre bolagen presterar i jämförelse med de större.

rsx20101001

  • Atrium Ljungberg meddelade i måndags att de fortsätter sin utveckling av Sickla i Nacka. Byggstart av ett nytt kontorshus möjliggörs genom ett tecknat hyresavtal med Intrum Justitia om cirka 5000 kvm. Klicka här för att läsa nyheten.

  • MedCap släppte i tisdags ett pressmeddelande där bolaget meddelade marknaden att portföljbolaget Abilia AS vinner Norska Forskningsrådets innovationspris 2010. Klicka här för att läsa nyheten.

  • Sensys Traffic har tecknat ett exklusivt distributörsavtal med Saferoad Polska gällande den polska marknaden. Aktien steg kraftigt på nyheten. Klicka här för att läsa pressmeddelandet i sin helhet.

  • Under veckan som gått har vi på Introduce.se publicerat två stycken intervjuer med Aqeri och Accelerator Nordic.