UPCOMING EVENTS

We arrange several open investor events with our covered companies each year. Please subscribe to get information about our upcoming Introduce events. 

Sign up >

Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Coverage

RSX vs. OMXS30 v. 3

00:00 / 22 januari 2010 Article

Remium AB är ägare till aktieindexet Remium Small Cap Index Sweden (RSX). Syftet med RSX är att spegla marknadsutvecklingen av Small Cap-bolag noterade på Stockholmsbörsen, NGM, First North och Aktietorget.

Varje fredag publicerar vi en veckojämförelse (torsdag till torsdag) mellan RSX och OMXS30, vilket är ett index på Stockholmsbörsens 30 mest omsatta bolag. Detta gör vi för att ge en kontinuerligt uppdaterad bild av hur aktierna i de mindre bolagen presterar i jämförelse med de större.

  • Vi kan konstatera att den senaste veckan har varit tung för bolagen noterade på OMXS30 medan RSX fortsätter att avancera. Hittills i år har RSX klättrar hela 6,6%

  • Under fredagen så börsstoppades Neonets aktie samtidigt som ORC Software lämnade ett likadant besked. Någon ny information väntas inte komma innan helgen. Klicka här för att läsa om Neonets verksamhet. Enligt en artikel i Affärsvärlden så handlar det dock om att bolagen skall gå samman.

  • Sensys Traffic släppte under gårdagen en rapport som bevisligen var sämre än vad marknaden hade förväntat sig. Klicka här för en dagsfärsk teknisk analys på aktien för att ta del av stöd- och motståndsnivåer.