UPCOMING EVENTS

We arrange several open investor events with our covered companies each year. Please subscribe to get information about our upcoming Introduce events. 

Sign up >

Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Coverage

Neonet - Öppnar kontor i Hongkong

00:00 / 21 januari 2010 Article

Neonet fortsätter sin globala expansion genom att öppna kontor i Hongkong med mäklarbord, säljrepresentation och supportfunktioner.Neonet har erbjudit mäklartjänster i Australien, Hongkong, Singapore och Japan sedan 2007 och det nya kontoret kommer att stärka bolagets kunderbjudande i regionen ytterligare. 

I takt med att de globala värdepappersmarknaderna blir alltmer integrerade är det viktigt för Neonet att erbjuda bästa möjliga service till europeiska och amerikanska kunder som handlar i Asien. Dessutom upplever Neonet ett ökat intresse från Asien-baserade institutioner att handla europeiska och amerikanska värdepapper via Neonets Smart Order Routing teknologi och sofistikerade mäklartjänster. Det nya kontoret kommer att vara fullt bemannat med mäklare, säljare och supportteam.

“ Att öppna kontor i Asien är ett naturligt steg i vår strategi att lansera globala handelslösningar. Hongkong var ett givet val med anledning av dess centrala position på regionens finansmarknad”, kommenterar Neonets VD Simon Nathanson. “Fragmenteringen av handeln som har skett i USA och alltmer i Europa, kommer sannolikt att nå även Asien. Med vår avancerade handelsplattform och globala marknadskopplingar, har vi ett starkt kunderbjudande på den allmer integrerade globala värdepappersmarknaden. Vi ser fram emot att tillhandahålla Best Execution till kunder i regionen”.

Klicka här för Remium Review på bolagets Q3-rapport

Klicka här för att se över historiska nyckeltal och prognoser