UPCOMING EVENTS

We arrange several open investor events with our covered companies each year. Please subscribe to get information about our upcoming Introduce events. 

Sign up >

Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Coverage

FastPartner - Swedbank till Krejaren

00:00 / 22 januari 2010 Article

FastPartner och Swedbank har träffat ett 10-årigt hyresavtal omfattande 700 kvadratmeter i fastigheten Krejaren 2, med adress Östermalmstorg 1, med en årshyra på 4,1 MSEK. Inflyttning sker den 1 juni 2010.

FastPartners VD Sven-Olof Johansson säger ” Det har varit mycket intressant att som hyresvärd försöka hitta hyresgäster till denna prestigefastighet som är intresserade av att själva bestämma sin egen design och anpassning till respektive verksamhet. Det är speciellt meriterande för FastPartner att Swedbank blivit en av dessa hyresgäster”.

Klicka här för Remium Review på bolagets Q3-rapport

Klicka här för FastPartners nyckeltal