UPCOMING EVENTS

We arrange several open investor events with our covered companies each year. Please subscribe to get information about our upcoming Introduce events. 

Sign up >

Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Coverage

DIBS och Gothia inleder samarbete

00:00 / 2 januari 2010 Article

Tjänsten, PayByBill, är en helhetslösning för e-handel på faktura som ingår i DIBS system för betalningar på nätet. Tjänsten inkluderar all fakturahantering för e-butiken som kan välja att få betalt för sina fakturor inom 24 timmar via Gothia. 

För konsumenter är e-handel på faktura en möjlighet att handla på nätet utan att ange kreditkortsnummer, att se varan före betalning och att dela upp betalningen.

- PayByBill är en enkel och säker helhetstjänst för e-handel på faktura, säger Eric Wallin, VD på DIBS. Med PayByBill kan våra 11 000 e-butiker locka nya kunder genom att erbjuda ännu ett betalningssätt.

E-butiken kan välja att själv ta ansvar för sina kunders inbetalningar alternativt välja att överlåta fakturor till Gothia. Gothia övertar därmed kreditrisken och betalar pengarna direkt till e-butiken inom 24 timmar efter genomfört köp. E-butiker kan också erbjuda sina kunder att dela upp betalningen.

Klicka här för att läsa pressmeddelandet i sin helhet.