UPCOMING EVENTS

We arrange several open investor events with our covered companies each year. Please subscribe to get information about our upcoming Introduce events. 

Sign up >

Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Coverage

AcadeMedia - Förvärvar Framtidsskolan

00:00 / 2 januari 2010 Article

AcadeMedia har förvärvat Framtidsskolan Örestad Utveckling AB som kommer att ingå i AcadeMedias dotterbolag Vittra. Framtidsskolan startade år 2002, omsätter ca 25 Mkr och bedriver en grund- och gymnasieskola med totalt närmare 350 elever i Ängelholm. Framtidsskolan kommer att ingå i Vittra, som har drygt 30 förskolor, grundskolor och gymnasieskolor runt om i Sverige.

Det är roligt att vi nu ser resultat av vår strategi att växa även inom grundskolesegmentet. Framtidsskolan bedriver en kvalitativ verksamhet som passar väl ihop med Vittra, säger Marcus Strömberg, vd på AcadeMedia.

Klicka här för att läsa Remium Review på bolagets Q3-rapport

Klicka här för en videointervju med VD Marcus Strömberg