UPCOMING EVENTS

We arrange several open investor events with our covered companies each year. Please subscribe to get information about our upcoming Introduce events. 

Sign up >

Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Coverage

RSX vs. OMXS30 v. 38

00:00 / 18 september 2009 Article

Remium AB är ägare till aktieindexet Remium Small Cap Index Sweden (RSX). Syftet med RSX är att spegla marknadsutvecklingen av Small Cap-bolag noterade på Stockholmsbörsen, NGM, First North och Aktietorget.

Varje fredag publicerar vi en veckojämförelse (torsdag till torsdag) mellan RSX och OMXS30, vilket är ett index på Stockholmsbörsens 30 mest omsatta bolag. Detta gör vi för att ge en kontinuerligt uppdaterad bild av hur aktierna i de mindre bolagen presterar i jämförelse med de större.

  • Micro Systemation meddelar idag att bolaget har tagit sin största order hittills på den brasilianska marknaden. Aktiemarknaden har ännu inte reagerat nämnvärt på ordern och aktien handlas i linje med tidigare konsolideringsintervall.

  • Mekonomen är en aktie som har gått starkt på börsen i år och noterar just nu en uppgång på omkring 85 procent mätt från årsskiftet. Aktien har brutit motståndet kring 120 kr vilket går att läsa mer om här.

  • Läkemedelsbolaget Oasmia har under veckan lagts upp på Introduce.se. Aktien har gått starkt på börsen efter en lyckad nyemission men har nu fallit tillbaka en aning. Sedan årsskiftet är aktien upp nära 180 procent.