UPCOMING EVENTS

We arrange several open investor events with our covered companies each year. Please subscribe to get information about our upcoming Introduce events. 

Sign up >

Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Coverage

RSX vs. OMXS30 v. 37

00:00 / 11 september 2009 Article

Remium AB är ägare tillaktieindexet Remium Small Cap Index Sweden (RSX). Syftet med RSX är attspegla marknadsutvecklingen av Small Cap-bolag noterade påStockholmsbörsen, NGM, First North och Aktietorget.

Varjefredag publicerar vi en veckojämförelse (torsdag till torsdag) mellanRSX och OMXS30, vilket är ett index på Stockholmsbörsens 30 mestomsatta bolag. Detta gör vi för att ge en kontinuerligt uppdaterad bildav hur aktierna i de mindre bolagen presterar i jämförelse med destörre.

  • Digital Vision som säljer mjuk- och hårdvara till framförallt filmbolag och tv-stationer har under veckan stigit kraftigt på börsen. Efter en lång tid av konsolidering har aktien börjat bryta uppåt. Något som säkert har att göra med de två ordrar som kommunicerats under veckan. En dagsfärsk teknisk analys på aktien hittar ni här

  • IT-konsulten Addnode studsade mycket riktigt i på stödnivån vid 19,20 och har sedan dess rekylerat upp kraftigt. Flera av börsens IT-konsulter har gått starkt under den senaste veckan.

  • NetOnNet släppte sin rapport för det första kvartalet (brutet räkenskapsår) den 4:e september och har sedan dess befäst sin stigande trend. Aktien noteras i skrivande stund en bra bit över den tidigare motståndsnivån kring 85 kr.